Start


Wat is BeNeDeLuxe?

Ons communicatiebureau is gespecialiseerd in public relations en mediarelaties en werd opgericht door twee media-professionals die samen over meer dan 35 jaar ervaring beschikken op het gebied van toeristische en culturele communicatie. Met onze vestigingen in Duitsland en in België bieden wij onze opdrachtgevers een diepgaande kennis van het medialandschap op de duitstalige markten en de Benelux. Tot onze klanten behoren zowel openbare instellingen als bedrijven en andere PR- en reclameagentschappen. Door de internationale samenstelling van ons team communiceren we vlot in het duits, nederlands, engels en frans.


Waarvoor staat BeNeDeLuxe ?

Onafhankelijke perscontacten

De samenwerking tussen BeNeDeLuxe en de media is gebaseerd op onafhankelijk perscontacten. Dit heeft tot gevolg dat de redacties die wij in naam van onze opdrachtgevers contacteren zowel inhoudelijk als naar timing vrij zijn te beslissen over de publicatie van hun reportages.

Deze journalistieke vrijheid staat garant voor de geloofwaardigheid van de door ons geinitieerde publicaties

Commerciële media-coöperaties

Onafhankelijk van onze individuele en onafhankelijke contacten met journalisten bieden wij onze opdrachtgevers ook aan in hun naam een breed gamma van media-coöperaties te onderhandelen met de uitgevers, de redacties en de commerciële diensten.

Deze vorm van communicatie laat u toe zelf de inhoud en het tijdstip van publicatie te bepalen.