Start

Het team

Pascal De Leat

Pascal De Laet

  • Managing Partner
  • Business Development

+49 176 832 76 776
pascal.delaet(at)benedeluxe.eu

meer info

Pascal De Laet (°1964 Antwerpen (B)) studeerde romaanse filologie aan UFSIA en UIA en was daarna werkzaam voor diverse uitgeverijen. Van 1994 tot 2008 was hij directeur van het buitenlandkantoor van Toerisme Vlaanderen in Duitsland. Sindsdien werkt hij op zelfstandige basis als marketing- en communicatieconsultant voor de toeristische en culturele sector. Als zodanig lag hij mee aan de basis van BeNeDeLuxe.

Pascal De Leat

Mischa Bludts

  • Managing Partner
  • Press relations

+32 485 15 11 95
mischa.bludts(at)benedeluxe.eu

meer info

Mischa Bludts (°1976 Bergen op Zoom (NL)) werkte jarenlang als journalist en (hoofd)redacteur voor verschillende kranten en tijdschriften. Daarvoor was hij copywriter bij Ogilvy & Mather Advertising. Als mede-oprichter van BeNeDeLuxe is hij verantwoordelijk voor de perscontacten in België, Nederland en Luxemburg en neemt daarnaast alle Nederlandstalige teksten voor zijn rekening.

Pascal De Leat

Joel Etzold

  • Project Manager Germany

+49 157 87 90 47 03
joel.etzold(at)benedeluxe.eu

meer info

Joel Etzold (°1966 Münster (D)) studeerde etnologie en geografie aan WWU in Münster en was in het begin van zijn carrière werkzaam in de Meeting & Incentive departementen van het Deutsch Arabische Reisebüro en de Marokkaanse touroperator Royal Tours. Van 1998-2014 was hij persverantwoordelijke van het Duitse buitenlandkantoor van Toerisme Vlaanderen, gevestigd in Keulen. Sinds kort vervoegd hij het team van BeNeDeLuxe en staat nu als project manager in voor verrassing dat hij, naast zijn moedertaal, ook vlot Frans, Spaans, Portugees en Nederlands spreekt.

Pascal De Leat

Claudia De Laet

  • Project Manager Germany

+49 176 24 40 80 81
claudia.delaet(at)benedeluxe.eu

meer info

Claudia De Laet (°1969 Detmold (D)) was twintig jaar actief in de toeristische sector, eerst als product manager bij CTS-Reisen en later - tot 2013 - als project manager Marketing and Trade bij het Duitse kantoor van Toerisme Vlaanderen. Sinds april 2014 vervoegt ze als Duitstalige copywriter en vertaler de rangen van BeNeDeLuxe. Ze is ook verantwoordelijk voor alle contacten met de reisindustrie op de Duitse markt.