Start

Ons aanbod

Om uw project op een zo efficiënt mogelijke manier in de media krijgen heeft BeNeDeLuxe twee formules op maat van uw behoeften ontwikkeld:

No cure, no pay

Wanneer u met ons samenwerkt in de “no cure, no pay”-formule betaalt u ons enkel een honorarium indien uw project effectief in de pers gepubliceerd wordt. Ons honorarium bedraagt 15% van de overeenkomstige advertentiewaarde van uw artikel. We garanderen u dat er geen enkele kost zal worden aangerekend indien wij voor u geen concrete resultaten boeken. Voor media waarvoor er geen standaard advertentietarieven van toepassing zijn (openbare omroepen, niet-commerciële pers,...) kan er indien gewenst een aparte regeling worden uitgewerkt.

Met deze formule richten we ons in eerste instantie op bedrijven in de private sector.

Perswerking à la carte

Onze “perswerking à la carte”-formule houdt in dat onze opdrachtgever een keuze kan maken uit verschillende diensten die we voor een vaste prijs aanbieden. Deze omvatten de verspreiding van persberichten, periodieke persnewsletters, uitnodigingen voor individuele persreizen of georganiseerde groepspersreizen. Deze acties kunnen naar wens reactief of proactief opgevolgd worden en door middel van een clipping service gerapporteerd worden. Enkel de kosten die samenhangen met persreizen (reis- en verblijfskosten voor de journalisten) zijn aanvullend ten laste van de opdrachtgever en worden na afloop van de actie apart doorgerekend.

Deze formule is met name bijzonder geschikt voor de openbare sector.